Battle of the blogs - CAS&NINA - Happy 10

BOTB II - CAS&NINA - TOP 10

Een wedstrijd, ja en niet zomaar eentje, iedereen kan zich nog BOTB I herinneren, natuurlijk die leuke wedstrijd waar deze prachtige dame de winnaar van was, en terecht!

De rest van de deelnemers waren ook pareltjes maar er is er natuurlijk altijd maar eentje dat de volle pot kan winnen, iedereen doet super zijn best natuurlijk.

Nu kwam de melding van BOTBII en vraag tot inschrijving. Ik twijfelde geen seconde en schreef me in, totaal niet verwacht bij de 10 laatste te behoren maar wel super blij natuurlijk.

Dan ging mijn molentje aan het denken, en dat heeft wat tijd nodig (gniffel), eeuwige twijfelaar dat ik ben, ben ik wel 50 keer van gedacht veranderd.

Eerst dacht ik een kledingsstuk te maken, maar ik draag eigenlijk niet graag katoen en vond dan ook niet direct iets waar ik me 100 % achter kon zetten, dan een 10-er in huis, ik hoef je niet te vertellen dat je daar al niet meer voor maakt wat je wil ;-)

Zo ging ik zitten denken en wilde echt iets maken dat ik voor 100% ging gebruiken, maar dat was ook nog niet zo simpel :-)

We reden naar school en Marie speelt dan altijd graag het spelletje "Ik ga op reis en ik neem mee", waar ik dus niet zo goed in ben en altijd verlies, maar dit bracht me wel op een idee want dochterlief vertelde me dat ze GEEN ENKELE TAS HAD OM MEE OP SKIVAKANTIE TE NEMEN! En daar begon mijn zoektocht, ik wilde een handige tas, niet te groot, niet te klein want een 10-er neemt al aardig wat mee!

Veel opbergzakjes en zakken voor al die 'prularia' weg te steken die een 10-er mee kan nemen, en geloof me, het is een hele boel dat klaarstaat.

De tas telt maar liefst 13, ja je leest het goed, 13 binnen en buitenzakken waar je vanalles in kwijt kan.

De zak met de rits vooraan maakte ik langs de binnenzijde met een doorschijnende vinyl zodat je altijd ziet wat je waar hebt zitten, dat wel handig kan zijn, ik spreek uit ervaring! Alsook een binnenzak langs de zijkant maakte ik zo:MAAR  het praktische voor mij is dat je de tas aan een trolley kan bevestigen want eis van dochter was dat ze niet teveel hoeft de dragen en sleuren als je op vakantie vertrekt! Dus 2 vliegen in ÊÊn klap, grote tas met vele zakken en ze hoeft hem niet te dragen! Gewoon vastmaken op de trolley met het stuk voorzien op de achterzijde en je kan vertrekken!

Deze is gemaakt van kurk! Dus super stevig!


En dit is het resultaat, ik ben er 100% tevreden mee en super blij dat ik
er aan begonnen ben! Ook dochterlief is zeer tevreden en ze staat al bijna volledig volgeladen voor vertrek.

Voor degenen die denken dat dit een snel project was, daarmee wil ik de uitdaging aangaan om te bewijzen dat het dit dus niet is! :-) Ik had het eerlijk een beetje onderschat maar het is allemaal goed gekomen (mijn overuren zal ik maar niet doorgeven ;-) )

Zo goed als 2 meter stof met veertjes is erin gekropen, nog maar te zwijgen van de decovil light en de H640. Dan rekenen we de kurk er nog niet bij :-) Je wil niet weten hoe mijn naaikamer er bij lag van begin tot einde (maar die foto's ga ik jullie besparen)!

Hieronder het resultaat van mijn project, in volle glorie:
Het vak vooraan is groot genoeg voor een ski bril

 Ik maakte ook nog met de minimale overschot die ik had, een tandenborstelzakje :-) langs de binnenzijde ook de doorschijnende vinyl, zodat het gemakkelijk te reinigen is.
HIER zie je de andere deelnemers :-) en kan je ook een stem achterlaten, dus ga rustig zitten met een tas koffie en een koekje en bekijk elke prachtige deelname en STEM :-)

Jullie krijgen ook bij 10% korting met de code BATTLE  op MONALUNA en ZNOK stofjes, dit zijn de stofjes die wij gebruikt hebben!

Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en er zijn geen verliezers :-)


Reacties

 1. Wow wat een tas, 13 zakjes, ik ben zo jaloers, ik wil hem ook en de combi met kurk is heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind jouw tas echt geweldig. Hij is prachtig en natuurlijk super nuttig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar heb je uw werk mee gehad, zonder twijfel :) tassen worden soms zwaar onderschat. Het zweet breekt me in die categorie altijd meer uit dan bij kledij. En al die vakjes! Superleuk en helemaal geslaagd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ga je nog zoveel plezier aan hebben. Super mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien. We hebben ons stofje allebei compleet anders gebruikt. Je dochter zal wel heel blij zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, een tas die zomaar ik de winkel zou kunnen liggen! Aan zo een project durf ik me niet eens te wagen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier ga je zonder twijfel nog veel kunnen mee stoefen! Zoals Evi hier al zei: tassen worden vaak onderschat. Maar deze is zonder twijfel heel erg geslaagd. Ook de indeling met de verschillende vakjes! Wees trots, want het mag zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wat een werk is daar ingekropen seg? Maar wat een prachtige tas!! Knap!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veeeeeel 😀 Maar voor een wedstrijd verleg ik graag mijn grenzen 😉 Bedankt!

   Verwijderen
 9. Reacties
  1. Bedankt! Heb mijn best gedaan en ben er fier op 😊

   Verwijderen
 10. Wat een knap werk zeg! Zoveel details en zoveel vakjes, petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow... dat is een huzarenstukje geweest... maar knap hoor...
  Ze zal waarschijnlijk veel gebruikt worden. Toppertje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ja, dat was de bedoeling, iets maken dat veelvuldig gebruikt gaat worden :-)

   Verwijderen
 12. Dat er veel werk in zit, kun je er wel vanaf zien. Een fijne tas lijkt het me!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat er veel werk in zit, kun je er wel vanaf zien. Een fijne tas lijkt het me!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Idd veel werk maar het resultaat mag er wezen :-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts