ELISE BLOUSE


Rosie and Me, vintage inspired sewing patterns ... al menige malen heb ik naar hun patronen aan het kijken geweest, vond deze altijd super mooi maar er nooit toe gekomen om er al eentje van te maken.

Tot ik de foto's zag verschijnen van de nieuwe blouse en rok die binnenkort ging uitkomen, ik was er op slag verliefd op.

Met veel plezier schreef ik me in als tester voor deze nieuwe patronen en met een vreugdekreet werd ik uitgekozen tot 1 van de 3 testers voor de Elise blouse.


En wat een zalige blouse om te maken! Een heel duidelijke omschrijving en goed te volgen. Je kan kiezen voor een versie met paspel of zonder. Omdat ik die afwerking met paspel zeer mooi vind altijd, koos ik natuurlijk voor deze.

Ook de lieve dame Esther helpt je met al je vragen en is super behulpzaam, top dame met top patroontjes :-)

Ik maakte er 2, eentje in crêpe, een stofje van Lucy has a secret en eentje in katoen. 2 totaal verschillende stijlen maar vind ze even mooi!

Wat super aan deze patronen is dat je de borstomtrek volledig zelk kan berekenen en tekenen, dus nooit meer problemen met een maatkeuze! Aan de hand van je onderborst bereken je zelf je maat en pas je de rest zelf aan!


Eentje voor de herfst/winter en eentje voor de komende zomer.


 


Koop dit patroon nu met korting bij Rosie and Me
Patroon: Elise blouse
Stof: Cas en Nina (geel katoen met kersjes)
Stof: Mondepot, Lucy has a secret
  

Reacties

Populaire posts